Tungmetalforgiftning: En kur der dur

Tungmetalforgiftning: En kur der dur

Wow prøven fra Nordic Lab. viser med al tydelighed at mængden af tungmetaller i kroppen er faldet. For nogles vedkommende endda betragteligt. Koncentrationen af bly er eksempelvis nu ude af det røde felt. For en sikkerheds skyld gentager jeg testen et år senere og også denne gang er tallene lavere. Så nu kan der vel ikke være nogen tvivl om, at Den medicinske Seers kur virker –  eller? 

Tungmetal afgiftning med DMSA

I 2013 var jeg på min første tungmetalafgiftning. Det var en kur, hvor man spiser DMSA suppleret med vitamin og mineraltilskud efter et bestemt skema. I mailen med anvisningerne på kuren, stod der, at man kunne tage en test hos Nordic Lab. for at se om man var tungmetalforgiftet. Men som tidligere ryger, der bestemt ikke havde levet økologisk i første halvdel af livet og boet i København hele mit voksenliv, mente jeg ikke, at det var nødvendigt. Det skulle nok være noget at komme efter. 
Efter 6 måneder på kuren tilrådes det, at holde en pause. Lidt optimistisk tog jeg på det tidspunkt testen for at se, om der stadig var tungmetaller i kroppen. Og jo det var der bestemt, men uvist af visse årsager vente jeg alligevel aldrig tilbage til afgiftningen efter pausen.  
Det var ikke, fordi det var ubehageligt at følge kuren. Hvis jeg skal være helt ærlig, kunne jeg ikke mærke noget som helst. Måske fordi jeg ikke var syg og gennem flere år inden da, havde været på alle mulige andre former for detoxkure og udrensninger, så min krop var fit for fight til at skille sig af med skidtet. Jeg ved det ikke.

Afgiftning med den medicinske Seer

Anthony Williams eller Den Medicinske Seer som han også kaldes, skriver i sin bog:”Den medicinske Seer. Sandheden om sygdom og hvordan du helbreder dig selv”, at vi kan udrense tungmetaller gennem kosten ved at spise følgende fem ting hver dag:

• Byggræs juicepulver: som trækker tungmetaller ud fra milten, tarmkanalen, bugspytkirtlen og forplantningsorganerne. Drik 1-2 teskeer blandet med vand eller tilsat en smoothie. Jeg bryder mig ikke om smagen i en smoothie, så jeg drikker 1 stor spsk. af det sammen med hybenpulver.  

 Spirulina: der trækker tungmetaller ud fra hjernen, centralnervesystemet og leveren og optager de tungmetaller, som blev trukket ud af dit byggræs juicepulver. Tag 2 teskeer blandet med vand eller anden væske eller, hvis du som jeg ikke bryder dig om smagen, indtag pulveret som tabeletter. Jeg tager 9 stk. morgen og aften. 

• Friske koriander: som skulle trænge langt ind på steder, som er vanskeligt tilgængelige.  Blend 2,4 deciliter i en smoothie elle spis det på anden vis f.eks. i salaten.  Jeg putter det i min morgensmoothie.

• Vilde blåbær: som trækker tungmetaller ud fra hjernen. Helbreder og reparer efter sigende også eventuelle huller, som de fjernede tungmetaller efterlader sig. Spis mindst 2,4 deciliter om dagen. Både Irma og Super Brugsen har dem i frossen form. De friske er ikke vilde og væsentlig dyrere.

• Dulsetang: der binder kviksølv, bly, aluminium, kobber, kadmium og nikkel og krydser blod-hjerne-barrieren. I modsætningen til andre former for tang er dulsen i sig selv i stand til at fjerne kviksølv. Spis 2 spiseskeer flager om dagen. Jeg blender dem med i min morgensmoothie.

Disse fem ting bør indtages inden for 24 timer for at opnå den bedst mulige virkning.
Jeg drikker som sagt byggræs juicepulveret, spiser spirulina som tabeletter, og putter blåbær, koriander og dulseflagene i min morgensmoothie. 
For interesserede er opskriften på den: 

Morgensmoothie 

  • 3 store eller 4 små modne økologiske bananer 
  • 2 økologiske medjoul dadler 
  • 1 potte eller plastbakke økologisk koriander 
  • 1 pose økologisk frosne blåbær 
  • ½ pose økologiske frosne jordbær 
  • 2 spsk dulseflager 
  • 2 spsk tørrede brændeælder 
  • 1 stor håndfuld friske økologiske spinatblade 

Alt blendes i en god blender. Hvis blenderen ikke er god, er det ikke så lækkert med dulseflagerne og de tørrede brændenælder.
Jeg spiser smoothien i en skål, idet den har konsistens som yoghurt. Hvis du foretrækker at drikke den tilsættes lidt vand eller anden væske. 
Det er en stor portion, som jeg spiser til morgenmad og i løbet af formiddagen. 

En kur der dur?

Da Githa Ben Davids bog Hjælp – en personlig historie om kronisk tungmetalforgiftning og hvordan man bliver den kvit” udkom i 2018, hvor hun b.la beskriver udrensningskuren med DMSA, kom jeg i tanke om min gamle prøve fra Nordic Lab.  Jeg havde på det tidspunkt fulgt den Medicinske Seers råd i forhold til at udrense tungmetaller i et par år, så jeg besluttede mig for at tage en test for at se, om det overhoved virkede. Og som nævnt indledningsvis viste den og den efterfølgende prøve, at mængden af tungemetaller i min krop var faldet. 

Både i det etablerede system og alternative kredse, er der mennesker, der er kritiske overfor udrensningskure, idet de mener, at kroppen fint er i stand til at afgifte sig selv. Især hvis vi spiser en alsidig plantebaseret kost og ikke er syge eller stressede. Og det må man jo sige passer på mig. Jeg har det strålende såvel fysisk som psykisk. 

Jeg lever også hovedsageligt plantebaseret og spiser meget frugt, så jeg ved ikke, om det er den plantebaserede kost i sig selv eller om det er den sammen med dulsetang, koriander, byggræs juicepulver, spirulina og blåbær, der virker afgiftende, eller om det er de 5 ting, der gør udslaget, så de f.eks. også ville have afgiftet ligeså godt på en kødbaseret kost.

Jeg kan blot konstatere at testene fra Nordic Lab viser, at min krop afgifter og at jeg i det hele taget har det super godt på den kost, jeg spiser. Læs evt. mere her