De siger

Må jeg på det allervarmeste anbefale den lysende, kærlige og kloge Helle Hewau. En erfaren, indsigtsfuld og generøs healer og vejleder med mange resultater i bagagen, og den ydmyghed, der karakteriserer de største. Jeg vil for evigt være taknemmelig for Helles utrættelige indsats i forhold til min familie, og navnlig for, at hun var med til at give min syvårige Sebastian den smukkeste, mest fredfyldte, smerte- og traumefri overgang til næste Dimension. Helle løfter med sin blotte tilstedeværelse, leverer livgivende lyd og velgørende visdomsord.

Af hjertet TAK Helle. Må du få adgang til at løfte flest muligt med alle frugterne af den modige og sandhedssøgende rejse, du som få, har været villigt til at tage. ♥♥♥
Mage til engel i mit liv skal man lede længe efter. Har faktisk aldrig mødt nogle som dig Helle. Som om du har tusind antenner ude og opfanger alle behov og responderer på dem med en tilsyneladende tryllestøvsagtig lethed, som kun kan tilhøre en engel. TAK fordi du er i mit liv, og navnlig for den enestående kærlige måde, du er der på.

Kirsten Stendevad, forfatter, foredragsholder, uddannelsesleder

 

Helle er en valkyrie af energi, der går all in, når hun sætter sig noget for. Hun er en Lyd søster, som ydmygt tjener de højere kræfter i enhver henseende.
En af de få, som ikke tror, fordi hun véd. En såret healer, som er helet. Helle for Helle.

Githa Ben – David, forfatter, lydterapeut og komponist

 

Kære Helle, da jeg kom til dig, var jeg forvirret og uklar. Efter en time med dig, lå verden igen åben for mig. Med dine præcise og 100% vedkommende råd og vejledninger, fik du gennemhullet alle de plankeværker jeg selv har sat op omkring mit liv. Jeg vil næsten tro, at vi var vokset op sammen, så præcist var dit kendskab til mig. Med din meget åbne og ligefremme form kombineret med din empati og indsigt, blev jeg efterladt med alle parader nede og en fornyet energi og lyst til at tage fat på alle de muligheder jeg har. Tak.

Allan Christiansen, projektleder og menneske

 

Kære Helle, jeg kan ikke sige dig hvor glad jeg er for vores samtale fredag eftermiddag i halvanden time. Den samtale har forandret mig på celleniveau og jeg glæder mig utroligt meget til at tage på den opdagelsesrejse som du viste mig vejen til. Du skal vide at jeg bagefter var så glad og let som jeg ikke har været i 11 år. Jeg er faktisk særlig glad for de læringspointer du gav mig, om hvad jeg selv skal ændre i kommende relationer; hvad min andel i skilsmissen var. Det var et utroligt givende puf og samtalen er et lysende vendepunkt i mit liv. Jeg er så glad for at du eksisterer med al din visdom og jeg vil helt klart gøre brug af din lysende indsigt en anden gang.

Anne Mette Lundstrøm

Helle Hewau er en helt fantastisk vejleder for mig. Jeg ringer til Helle med jævne mellemrum. Hun fortæller mig ikke altid det, jeg har lyst til at høre, og hun er også skrap. Hendes evne til at sanse mennesker, relationer og energier er mindblowing.

Når jeg står med en udfordring, mærker Helle lige ind i problemets kerne. Hun fortæller uden omsvøb, hvad det er jeg har gang i, og hvad jeg skulle gøre i stedet, hvis jeg gerne vil skabe de omstændigheder, som jeg siger, at jeg ønsker mig. Hun giver mig desuden en stor forståelse, for de mennesker jeg omgås i mit liv.

Helle er et menneske i dyb integritet, og med hendes hjælp indimellem, er det langt lettere for mig at skabe et liv, som jeg kan stå inde for og være bekendt.
”Vil du gå Guds eller egoets vej?” spørger hun. Jeg ved godt, hvad jeg vil. Helle har mine allervarmeste anbefalinger.

Camilla Willumsen Cand. pæd.

 

Jeg har igennem længere tid, brugt at ringe til Helle, hvor hun har været en stor hjælp. Hun har en dejlig positiv lys energi og er god til at se “problemet”. I mit tilfælde bor jeg langt væk fra Helle. Det betyder, at hun har fjern-healet mig, imens vi har snakket sammen. Det har jeg gavn af, da det giver en dejlig ro indvendig. Jeg kan klart anbefale Helle ❤️

Zita Eriksen

 

Jeg er selv noget klarsynet og jeg kender mange der kalder seg for klarsynede og som også selv tror det og tager seg godt betalt for det. Men Helle er noget så sjeldent som virkelig klarsynet, alt hun har sagt til meg har vist seg at passe. Det er ikke altid jeg kan se det med det samme, det kan gå op til flere år før jeg selv erkender det eller at det faktisk skjer. Derfor synes jeg det er godt at skrive det Helle siger, ned, så kan jeg gå tilbage og kigge på det.

De fleste klarsynede er kun inde på det mentale plan, dvs. de leser af hvad der skjer i den andens mentalplan. Derfor kommer de til at si en hel masse volapyk. En virkelig klarsynet er inde på det kausale plan og det er noget helt andet.

Helle er storsindet, hun bærer over med sine medmennesker. Af og til kan sandheden være hård at høre og måske ville man gerne tingene skulle være anderledes. Men tag ikke fejl, Helle vil deg det bedste. Hun tænker på din overordnede utviklingsvej og på hvad der er godt for deg på den lange bane.

Liv Stang Lund

 

Kære Helle
Mange tak! Det har aktiveret mit hjerte og mange andre ‘ting’, jeg endnu kun har set overfladen af at være hos dig i fredags. Jeg oplever, at det er første gang, jeg er blevet set helt klart, uden at jeg bagefter har følt mig dømt, forkert eller vurderet. Bare mig. Og det skabte energi til at turde fortsætte. Det har sat en proces i gang. Tak Helle ♥♥♥ Mange kram

Camila Reland, Danske Flygtningehjælp og selvstændig

Jeg tænker ofte, med stor taknemmelighed på, hvor stor en hjælp din vejledning har være igennem de sidste 3 år. Jeg var aldrig kommet hertil, hvor jeg er nu, hvis ikke jeg havde fået den kærligt varme, ærlige, skrappe og præcise vejledning, som du altid har ydet – på de tidspunkter, når der lige præcis var nødvendigt, for mig at høre og “rette ind”.
Tak er kun et fattigt ord, men det er der, og derfor skal det bruges. 🙂 Så stor varm TAK til dig herfra! Rigtig god weekend!

Ida Frederiksen, sygeplejeske

 

Helle er skarp! Hun ser – med blik også fra oven – lige igennem dig og giver dig på en kærlig og omsorgsfuld måde ren besked både ifht. dine aktuelle udfordringer og ifht. hvordan du så kommer videre derfra. Hun dømmer ikke, men hjælper dig med at favne hele dig. Og så er det dejligt, at hun både er tilgængelig for en længere session, når der er behov for det, og for en hurtig telefonsamtale, når hele korthuset vælter, og du har brug for en til at hjælpe med at se tingene klart og derfra hjælpe dig videre.

Anne-Mette, Projektchef

 

Helle Hewau er en af de bedste healere jeg kender. Hun har en fantastisk evne til at kunne fokusere på det væsentlige både i sin rådgivning og healing. Hendes rådgivning bærer præg af stor psykologisk indsigt og en befriende uhøjtidelighed. Efter en konsultation med Helle føler man, at nu er verden kommet på plads igen.

Paul Bridgwater, cand. mag. i engelsk og filosofi

 

Jeg kan i den grad anbefale Helle Hewau, på grund af stor professionalisme, spiritualitet og kærlig medfølelse for menneskeheden. Helle mestrer evnen til at formidle de redskaber, det enkelte menneske har brug for, til at komme videre i livet. (et kærligt skub). Det føles trygt og godt, at være i konsultation hos Helle. Helle Hewau er en alsidig og sand mester, for det hun udbyder på sin hjemmeside.

Jette Jensen, sekretær/shiatsumassør/zoneterapeut

 

Jeg har i årevis anvendt Helle som sparringspartner i forskellige aspekter af tilværelsens mere komplicerede spørgsmål. Med god grund. En samtale med Helle er et brusebad med stor stråle, megen varme og en tilsyneladende uendelig vandbeholder. Hendes tilgang er dejlig anderledes, begejstret og optimistisk. Hendes rådgivning er konstruktiv og anvendelig. Hun er et godt bekendtskab. Og sidst men ikke mindst, hun er nem at få fat på, når tingene brænder lidt på. Det er ret væsentligt, når man anvender telefonisk vejledning.

Christian Olsen, manager

Helle har været i mit liv i en årrække og jeg finder det trygt og nærende at have adgang til hendes sparring både til private og karrieremæssige udfordringer. For mig er det en vedvarende proces, hvor jeg føler det trygt at Helle er tilgængelig og at jeg altid kan få en hurtig telefonkonsultation hos hende hvis jeg trænger til sparring.

Jeg kender ingen som Helle der med sine helt særlige og mangesidet kompetencer, blander knivskarp intuition og forstand, med en befriende lethed og herlig portion humør.
Helle kan ret hurtig gennemskue mig – (selvom jeg er temmelig kvik 😉 – og skære ind til benet og guide mig hen til at tage fat om nældens rod.

Jeg kan ikke beskrive hvor uvurderlig værdifuld det er at få Helles hjælp til at rykke mig ud af mine mange begrænsende overbevisninger og turde vælge hjertets vej.

Siri Olivia Drachmann, arkitekt og digitaliseringskonsulent

 

Helle Hewau har haft stor betydning for mig og mit liv i de seneste år. Takket være Helle Hewaus clairvoyante evner, hendes store menneskekundskab, grundige fagpsykologiske indsigt og kærlige visdom har jeg via samtaler, regressioner, healing med og uden lyd fået indsigt i og forløst traumer fra barndommen, og jeg har haft en stor spontan spirituel oplevelse, der fulgtes af kraftige fysiske omrokeringer i kroppen og en helt ny, naturlig måde at trække vejret på. En vidunderlig genfødsel.
Jeg kan på det varmeste anbefale Helle Hewau som en viis, alsidig, beskeden, seriøs og festlig terapeut.

Helen Kjærbøl, lærer, TM instruktør og Aurvedisk sundhedskonsulent

 

Endnu engang tak for en fantastisk samtale, denne gang om min datters køb af lejlighed. I tidens løb har jeg ringet til dig mange gange og fået råd om alt fra økonomi til bolig, både for mit eget vedkommende og for mine børn. Du har sparet mig og børnene for mange penge og spekulationer. Jeg får altid et klart og tydeligt svar på mine spørgsmål, og dine råd er dejligt konkrete. Din måde at sige tingene på er direkte og humoristisk. Jeg får en fantastisk energi til at handle, når jeg har talt med dig, fordi jeg kan stille skarpt på det, som skal ske, og derved få det til at ske – det rigtige, og ikke det tunge og forkerte.

En ting er sikkert, næste gang der sker store ændringer, eller opstår tvivlsspørgsmål i mit liv, så har du mig i telefonen. Tak, tak, tak.

Lene Bang

 

Jeg vil lige sige TAK for i tirsdags, hvor du jo kom omkring en masse, som du ramte temmelig godt. Så jeg synes det var inspirerende, også f.eks. ned i detaljen med de råd du gav om min forretningside, og hvad jeg kunne byde ind med der. Så tak for nu, og jeg kunne sagtens finde på at vende tilbage en anden gang.

Christian Hansen, Projektleder

» Indimellem er alle mulighederne lige ud for næsetippen. Men man kan ikke se dem klart og træffe beslutningerne, der skal til for at gribe dem. Fordi vejen dertil kan være svær og uoverskuelig.

I de situationer har jeg ofte kontaktet Helle. Her har jeg fået råd, indsigt og blikket ude fra, der kan sætte situationen i et klarere lys – både når der skal træffes valg i karrieren og privatlivet. Helle giver sparring med en lyttende og stærk intuitiv tilgang, og så pleaser hun ikke.

Hvis man søger råd, der bekræfter en selv, skal man ikke ringe til Helle. Hun går ofte til sagens kerne i sin rådgivning, der er lige til at bruge, når røret er lagt, og giver stof til eftertanke om de veje, man kan gå i livet.«

Poul, journalist