Rørte vande: Living Water Vortex kanden

Rørte vande: Living Water Vortex kanden

I et naturligt vandløb, med snoninger og fald, cirkuleres vandet på en måde, så vandet hvirvles rundt i spiraler, ligesom dem, der opstår ved afløbet, når vi lukker vandet ud af et badekar.
Viktor Schauberger (1885-1958) opdagede gennem sit livslange studie af levende vand i de østriske skove, at disse spiralbevægelser eller vortex som de også kaldes, giver sundt energifyldt og livsfremmende vand for mennesker, dyr og planter. Det er for øvrigt også spiralbevægelser, der findes overalt. I universet, på jorden, i planter, dyr og i mennesker.

I udlandet har jeg set snoede vandhaner og mere eller mindre avancerede anordninger til at sættet på vandforsyningen, der bevirker at vandet danner et spiralmønster, når det løber igennem.
Men vandet kan også røres i spiralbevægelser i store 60 l tønder med en lang trækæp. Det tager sådan cirka 1,5 time en gang om ugen og skulle efter signende være ganske meditativt. Læs f.eks mere om, hvordan man gør her, hvor det også er muligt at købe tønder mv. http://www.vandrøring.dk

Hvis man er meget tålmodig og indrømmet, det er aldrig blevet en daglig begivenhed for mit vedkommende, kan man også hælde vandet igennem en almindelig trakt eller røre i det i et stort glas med en træske igen og igen og igen og…..til vandet smager blødt.

Personligt er jeg faldet pladask for Living Water Vortex kanden. Den er fantastisk. Det er en 2 liters godkendt og giftfri plast kande med et låg, hvor der er indbygget en motor, der styrer en sølvpropel. Propellen, der er udformet som et ahornfrø, bevæger vandet i en 3- dobbelt vortex spiral, så vandet restruktureres igen.

Vortex kanden er genial. Virkelig genial. Til trods for navnet, er den pæredansk – godt jysk håndværk kunne man sige, og den giver engergifyldt, blødt og velsmagende vand på 4 min. Hvis vandet er meget hårdt eller forurenet tager det 15 min. Voila.

Alle kan smage det. Alle. De største skeptikere, som jeg har serveret det for, har alle som en måtte overgive sig med et “det var pokkers” når de først har smagt det. Vandet ligger simpelhen så godt og blødt i munden.
Living Water Vortes Kanden kan købes hos www.clean-water.dk og her er det også muligt, at læse mere om vandets mange helsebringende egenskaber.